Boluri
din pin de piatră
Caracteristica acestor boluri este aroma naturală de pin de piatră,
un lemn cu un conținut ridicat de uleuri.
Perfect conceput și foarte versatil, turnat cu măiestrie într-un mic
atelier din Tirol, cu o suprafață netedă și mătăsoasă, poate fi
achiziționat în oricare din cele patru dimensiuni: 16 cm, 20 cm, 25
cm sau 30 cm. |
Coșuri
din ratan
Frumos și cu pliuri. Așa sunt coșurile într-o adevărată brutărie. În
acest minunat coș de ratan, plin cu făină, puneți drojdia,
amestecați, acoperiți cu un prosop curat și lăsați aluatul să
crească.
Coșulețele sunt din ratan netratat, sunt rotunde sau lunguiețe dar
întotdeauna încăpătoare pentru 1 kg de aluat. |
Bol
din ceramică
Frumos, simplu, bolul din ceramică de Hemberger este creat în
atelierele din Michelstadt, regiunea Odenwald. Bolurile sunt create
manual într-un mic atelier.
Fiecare bol are un caracter aparte dar toate colectează făină
proaspăt măcinată și fulgi. Un accesoriu ideal pentru morile de
măcinat și fulgi. |
Sită
pentru făină
O făină bine cernută se păstrează mai bine: făina integrală fără
tărâțe este un ingredient ideal pentru prepararea produselor de
patiserie fine. Acum urmează partea bună: tărâța separată din făină
integrală, va fi folosită pentru a întregi un mic dejun cu musli.
Sitele sunt disponibile în 2 mărimi: 18 cm (cu plasă mare și fină) și
25 cm (cu plasă fină). |
Grânar
O necesitate: grânarele noastre de înaltă calitate sunt ușor de
folosit, plăcute ochiului și foarte utile fiecărei bucătării.
Cerealele pot fi îndepărtate cu ușurință și în cantitățile dorite cu
ajutorul dispozitivului din oțel inoxidabil.
Panelurile convexe ne permit sa vizualizam in orice moment
cantitatea de cereale ramasa. Granarul este fabricat din lemn de fag
robust si este livrat cu un dispozitiv de prins in perete. |
Siebaufsatz
Es muss nicht jeden Tag Vollkorn sein! Ein fein gesiebtes und von
Kleie befreites Mehl ist klebfester und für einige Feingebäcke
besser geeignet. Der Aufsatz zum Aussieben des frisch gemahlenen
Getreides lässt sich mit wenigen Handgriffen auf alle KoMo-Mühlen
setzen. Das Siebgut wird in den Plexiglas-Trichter gefüllt und fällt
als fix und fein gesiebtes Mehl aus dem Auslauf heraus. Siebeinsätze
sind in 3 verschiedenen Maschenweiten enthalten. Aussieben lassen
sich alle Getreidesorten, von Dinkel über Reis bis hin zu Mais. |