logo komo

 

Tel: +40 264 550 255
Fax: +40 264 550 254
Mobil: +40 721 622 076

e-mail: info@komo.ro

Boluri din pin de piatră

Caracteristica acestor boluri este aroma naturală de pin de piatră, un lemn cu un conținut ridicat de uleuri.
Perfect conceput și foarte versatil, turnat cu măiestrie într-un mic atelier din Tirol, cu o suprafață netedă și mătăsoasă, poate fi achiziționat în oricare din cele patru dimensiuni: 16 cm, 20 cm, 25 cm sau 30 cm.

Coșuri din ratan

Frumos și cu pliuri. Așa sunt coșurile într-o adevărată brutărie. În acest minunat coș de ratan, plin cu făină, puneți drojdia, amestecați, acoperiți cu un prosop curat și lăsați aluatul să crească.
Coșulețele sunt din ratan netratat, sunt rotunde sau lunguiețe dar întotdeauna încăpătoare pentru 1 kg de aluat.

Bol din ceramică

Frumos, simplu, bolul din ceramică de Hemberger este creat în atelierele din Michelstadt, regiunea Odenwald. Bolurile sunt create manual într-un mic atelier.
Fiecare bol are un caracter aparte dar toate colectează făină proaspăt măcinată și fulgi. Un accesoriu ideal pentru morile de măcinat și fulgi.

Sită pentru făină

O făină bine cernută se păstrează mai bine: făina integrală fără tărâțe este un ingredient ideal pentru prepararea produselor de patiserie fine. Acum urmează partea bună: tărâța separată din făină integrală, va fi folosită pentru a întregi un mic dejun cu musli. Sitele sunt disponibile în 2 mărimi: 18 cm (cu plasă mare și fină) și 25 cm (cu plasă fină).

Grânar

O necesitate: grânarele noastre de înaltă calitate sunt ușor de folosit, plăcute ochiului și foarte utile fiecărei bucătării.
Cerealele pot fi îndepărtate cu ușurință și în cantitățile dorite cu ajutorul dispozitivului din oțel inoxidabil.
Panelurile convexe ne permit sa vizualizam in orice moment cantitatea de cereale ramasa. Granarul este fabricat din lemn de fag robust si este livrat cu un dispozitiv de prins in perete.

Siebaufsatz

Es muss nicht jeden Tag Vollkorn sein! Ein fein gesiebtes und von Kleie befreites Mehl ist klebfester und für einige Feingebäcke besser geeignet. Der Aufsatz zum Aussieben des frisch gemahlenen Getreides lässt sich mit wenigen Handgriffen auf alle KoMo-Mühlen setzen. Das Siebgut wird in den Plexiglas-Trichter gefüllt und fällt als fix und fein gesiebtes Mehl aus dem Auslauf heraus. Siebeinsätze sind in 3 verschiedenen Maschenweiten enthalten. Aussieben lassen sich alle Getreidesorten, von Dinkel über Reis bis hin zu Mais.